Childish Gambino henretter et gospelkor i foruroligende video til ny single ‘This Is America’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Donald Glover flyver højt for tiden. Han har en bærende rolle i den kommende ‘Star Wars’-spinoff ‘Solo’, han står bag tidens måske bedste tv-serie, i nat var han vært i ‘Saturday Night Live’, og nu har han sluppet en både opsigtsvækkende og foruroligende video til sin nye single, ‘This Is America’.

Sangen indeholder hårde overgange mellem mainstream party-rap over lystig soul og skurrende beats under dystre referencer til USA’s våbenkultur og tragiske mordepidemi.

I videoen – instrueret af Hiro Murai, som også står bag kameraet i Glovers serie, ‘Atlanta’ – ser vi både Glover fjolledanse og henrette et gospelkor med et automatvåben, inden han i en ubehagelig afslutning jages vildt af en menneskepøbel.

‘This Is America’ er formentlig første smagsprøve fra et kommende album, som Glover har erklæret bliver det sidste under Childish Gambino-navnet. 21 Savage og Young Thug leverer i øvrigt ad-libs i sangen, og sidstnævnte synger outroen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af