Donald Trump lavede en komisk trailer til mødet med Kim Jong-un – se den her

I går mødtes Donald Trump og den nordkoreanske leder Kim Jong-un som bekendt til et topmøde i Singapore for at underskrive en fredsaftale efter flere atomvåbentrusler fra begge sider. Til lejligheden havde den amerikanske præsident produceret en introduktionsvideo, som skulle igangsætte forhandlingerne med manér. Og det minder om noget, Honest Trailers kunne have lavet.

Videoen, der netop er blevet lagt på nettet, fungerer nemlig som én stor, dramatisk trailer for de to mænds beslutning. En episk fortællerstemme bruger således fire minutter på at sige floskler som »ud af mørket kommer lyset, og håbets lys kan brænde stærkt« og »to mænd, to ledere, én skæbne«, mens det helt store strygerorkester spiller underlægningsmusikken.

Traileren teaser endda de negative konsekvenser, en manglende fredsaftale kunne have. Se hele videoen herover.

Læs også: Jack White laver ’Icky Thump’ om til ’Icky Trump’: »Du kan ikke være både en pimp og en prostitueret, Trump«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af