Første trailer til den kommende ’Transformers’-spinoff ’Bumblebee’ er landet – med stortalentet Hailee Steinfeld

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at have stået bag fem ’Transformers’-film i streg forlader Michael Bay instruktørstolen for at nøjes med at producere. Det kommende kapitel i franchisen skal i stedet instrueres af Travis Knight, der debuterede for to år siden med animationsfilmen ’Kubo and the Two Strings’.

’Bumblebee’ skiller sig desuden ud fra tidligere film ved, i stil med ’Solo: A Star Wars Story’ at være en prequel-spinoff-film. Handlingen foregår i 1987, hvor den titulære robot fra det ydre rum finder ly på en skrotplads i en lille amerikansk by. 18-årige Charlie, spillet af talentfulde Hailee Steinfeld, der slog igennem med Coen-brødrenes ’True Grit’ og senere brillerede i ’The Edge of Seventeen’, finder Bumblebee, og et tæt venskab knyttes.

Manuskriptet er skrevet af den relativt uerfarne Christina Hodson. Ud fra første trailer, der kan ses herover, har hun og Knight fundet en mere jordnær tilgang til universet end den, som blockbuster-kongen Michael Bay er kendt for.

’Bumblebee’ får premiere 3. januar.

Læs også: Michael Bay og Mark Wahlberg vil sætte en stopper for ’Transformers’-filmene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af