Michael Bay og Mark Wahlberg vil sætte en stopper for ‘Transformers’-filmene

Michael Bay og Mark Wahlberg vil sætte en stopper for ‘Transformers’-filmene

Michael Bays femte film i Transformers-franchisen, ‘The Last Knight’, bliver ifølge ham selv den sidste. 

»Disse film, som jeg har lavet, er massive film. De kræver meget af dig«, fortalte han Fandango.

»Jeg har gjort det nok, og jeg har haft det sjovt, mens jeg lavede dem. Med denne går jeg ud med et brag, og jeg føler, at jeg må stoppe, mens legen er god, du ved. Jeg tror, at jeg har haft det sjovt, og jeg har en masse andre film, som jeg gerne vil have lavet«.

Spørgsmålet er, om vi kan tage Bays ord for gode varer. Samme budskab luftede han nemlig efter både ‘Transformers: Dark of the Moon’ og ‘Transformers: Age of Extinction’.

Men måske er der noget om snakken denne gang. Også Mark Wahlberg, der spiller mekanikeren Cade Yeager, siger nemlig, at han stopper efter ‘The Last Knight’. »Det er for at få mit liv tilbage!«, sagde skuespilleren til ‘The Graham Norton Show’. ‘The Last Knight’ er den anden ‘Transformers’-film, han har medvirket i. 

‘Transformers: The Last Knight’ får premiere på torsdag.

Læs også: Første trailer til ‘Transformers: The Last Knight’ er landet – nu med riddere, nazister og Anthony Hopkins

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af