Første trailer til Luca Guadagninos rædselsvækkende ’Suspiria’ er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er skyhøje forventninger til ’Call Me By Your Name’-instruktøren Luca Guadagninos angiveligt kvalmefremkaldende nyfortolkning af Dario Argentos kultgyser ’Suspiria’.

Filmen er allerede ombejlet af både kontrovers og ekstatisk hype, ikke mindst ansporet af reaktionerne på en kort scene, der blev vist på dette års CinemaCon:

»Én af de mest fucked up ting, jeg nogensinde har set på CinemaCon. Folk ved mit bord vendte sig væk fra lærredet. Alt, jeg kan sige, er, at den er mere end ekstrem og ulækker, og jeg bliver nødt til at se mere«, skrev Colliders chefredaktør, Steven Weintraub blandt andet.

Nu er filmens første trailer landet, og hørte man til dem, der fandt Natalie Portmans balletmareridt i ’Black Swan’ neglebiddende, vil det nok være en god ide at tage en ven i hånden i biografen til ’Suspiria’, hvori Dakota Johnson ryster de sidste 50 nuancer af dårlig sex af sig i rollen som en aspirerende danser, der opdager en mørk kraft syde på danseskolen.

Religionssymbolik, lyst og død driver af væggene, og at dømme efter traileren dyrker Guadagninos film samme grynede, neon-pornoficerede visuelle 70’er-æstetik som originalen, om end instruktøren selv kalder værket for en »hyldest« og ikke et remake. På rollelisten finder man udover Johnson Mia Goth, Chloe Grace Moretz, den oprindelige ‘Suspiria’-stjerne Jessica Harper, og Guadagnino-favoritten Tilda Swinton.

‘Suspiria’ får amerikansk biografpremiere den 2. november. En dansk premieredato er endnu ikke fastsat.

Læs også: Vilde reaktioner på ’Call Me By Your Name’-instruktørs nye gyser: »Én af de mest fucked up ting, jeg nogensinde har set«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af