Gary Oldman er en højteknologisk dræberrobot i Netflix-gyseren ’Tau’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix’ satser ikke så lidt på originale sci-fi-projekter, men med titler som ’Bright’, ’The Cloverfield Paradox’ og ’Mute’ er der langt mellem de vellykkede resultater. Det vil de måske prøve at gøre om på med ’Tau’, der har selveste Gary Oldman i en usædvanlig skurkerolle.

Filmen er instrueret af debutanten Federico D’Alessandro og skrevet af Noga Landau, som tidligere har været inde over fantasyserien ‘The Magicians’ og tv-filmen ‘The Haunted’.

Maika Monroe (’It Follows’) spiller Julia, der bliver bortført til en mystisk opfinders hus, som styres af den kunstige intelligens Tau, stemmelagt af Gary Oldman. Opfinderen, spillet af Ed Skrein, tvinger Julia til at »gennemføre projektet«, som Tau er en tidligt stadie af.

»Jeg er blevet instrueret i at forvolde smerte, hvis du ikke adlyder mine befalinger«, lyder Oldmans stemme i traileren, der kan ses herover. Det skal nok blive blodigt.

’Tau’ får premiere på Netflix 29. juni.

Læs også: Gary Oldman vender tilbage til instruktørstolen med passionsprojekt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af