George R.R. Martin deler update på fem forskellige ’Game of Thrones’-spinoffs

George R.R. Martin deler update på fem forskellige ’Game of Thrones’-spinoffs
Lena Heady som Cersei Lannister i 'Game of Thrones'.

I weekenden blev det offentliggjort, at HBO endelig fik snøvlet sig sammen til at sætte sig fast på den første spinoff (ud af flere forskellige teasede) til ’Game of Thrones’ med blandt andre George R.R. Martin himself og manuskriptforfatter Jane Goldman bag rattet.

Efter nyheden landede, tyede Martin forleden til tasterne på sin hjemmeside for at give en personlig opdatering på alle spinoff-rygterne, der florerer i fantasyland.

Først og fremmest bekræfter han personligt, at et pilotafsnit af den omtalte spinoff-prequel, der udspilles tusindvis af år før begivenhederne i ’Game of Thrones’-universet, er blevet sat i værk. Han føjer hertil, at hvis det står til ham, kommer titlen til at være ’The Long Night’ (der ifølge Martin »siger det hele«).

Derudover giver Martin en status med på vejen om de øvrige spinoff-idéer. Foruden den, der nu bliver en realitet i pilot-format, er én droppet, mens tre er under udvikling.

Martin skriver: »I forhold til de andre arvtager-shows… Hvis du har fulgt med, vil du vide, at vi startede med fire, der med tiden blev til fem. En af disse er blevet droppet, kan jeg forstå, og selvfølgelig er Janes pilotafsnit nu på vej til at blive filmet. Men det betyder ikke, de andre er døde. Tre øvrige ’Game of Thrones’-prequels, der foregår i forskellige perioder og med forskellige karakterer og plot, er stadig aktivt under udvikling. Alt, jeg er blevet fortalt, peger på, at vi kan optage mindst ét til pilotafsnit, og måske mere end ét, i de kommende år. Vi har trods alt en hel verden og titusinder års historie at lege med. Men det her er tv, så intet er sikkert«.

På manuskriptsiden skulle efter sigende navne som Max Borenstein (manuskriptforfatter på ’Godzilla’, ’Minority Reoort’), Brian Helgeland (manuskriptforfatter på blandt andet slut-90’er/start-00’er-klassikere som ’L.A. Confidenfital’ og ’A Knight’s Tale’), Bryan Cogman (der har arbejdet på tidligere afsnit af ’Game of Thrones’) og Carly Wray (der har haft en pen med i spillet på ’Mad Men’ og ’The Leftovers’) være med på spinoff-vognen.

Det fremgår ikke umiddelbart, hvilken af spinoff-historierne der er blevet droppet. Martin ender med at opfordre fantasy-fans til at krydse både fingre og tæer med ordene: »Some good stuff is coming«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af