Greta Gerwig har udset ‘Lady Bird’-opfølger – med Meryl Streep, Emma Stone, Saoirse Ronan og Timothée Chalamet

Greta Gerwig har udset ‘Lady Bird’-opfølger – med Meryl Streep, Emma Stone, Saoirse Ronan og Timothée Chalamet
Greta Gerwig under årets Oscar-show. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Greta Gerwig blev den kun femte kvinde til at være nomineret til Oscar’en for bedste instruktør, og siden har det 34-årige multitalent været et af de mest efterspurgte navne i Hollywood.

Nu skriver Variety, at Gerwig er i spil til at instruere Sony’s stjernespækkede ‘Little Women’-filmatisering, som blandt andre har Meryl Streep, Emma Stone og breakout-talentet Florence Pugh (‘Lady Macbeth’) på rollelisten, foruden den helt store ‘Lady Bird’-reunion i form af Saoirse Ronan og Timothée Chalamet.

Gerwig har været tilknyttet projektet siden 2016, hvor hun kom ombord som manuskriptforfatter, og dermed skulle tilpasse roman-klassikeren fra 1869 til lærredet. Men nu vil hun altså også instruere.

Historien følger fire søstre, som kæmper med familie, forhold og overgangen fra barn til voksen. Med andre ord en oplagt efterfølger til ‘Lady Bird’.

Ifølge Variety skal Stone, Ronan og Pugh spille tre af de fire søskende, mens Chalamet indtager rollen som deres charmerende nabo. Meryl Streep spiller søskendegruppens mor.

‘Little Women’ er blevet filmatiseret flere gange før, både til lærredet og tv-skærmen, men den mest kendte version er uden tvivl Gillian Armstrongs film fra 1994, der havde Winona Ryder, Susan Sarandon, Claire Danes og Kirsten Dunst på rollelisten.

Læs også: Interview med Greta Gerwig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af