Issa Rae og mirror bitch genforenes i ’Insecure’ sæson 3 – se første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at have slået igennem med YouTube-webserien ’The Misadventures of Akward Black Girl’ tog Issa Rae springet til kabel-tv med HBO-serien ’Insecure’, der videreførte mange elementer fra webserien, blandt andet Issas spontane rap-udbrud.

Første og især anden sæson af ’Insecure’ blev velmodtaget af anmelderne, hvorfor tredje sæson har været imødeset. I går blev dens første teaser-trailer lanceret, og den byder på et gensyn med Issas rap-skills, idet hun atter adresserer sit spejlbillede, der også går under navnet mirror bitch.

»Det er længe siden – jeg skulle ikke have forladt dig«, lyder det blandt andet i en kæk reference, inden den private optræden afbrydes…

’Insecure’ sæson 3 kommer på HBO Nordic 13. august.

Læs også: ’Insecure’-stjerne på vej med to serier til HBO

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af