‘Insecure’-stjerne på vej med to serier til HBO

‘Insecure’-stjerne på vej med to serier til HBO
Issa Rae, kvinden bag 'Insecure'. Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Issa Rae er en stjerne i hastig udvikling. Hun startede med ’Misadventures of an Awkward Black Girl’ og tog så skridtet videre på imponerende vis til HBO med indtil videre to sæsoner af komedieserien ‘Insecure’, som hun selv står bag og spiller hovedrollen i. Vores anmelder spåede hende efter første sæson til at blive »seriernes Beyoncé«, og hun fortsætter sin klatren opad rangstigen.

Issa Rae er således i gang med at skabe to nye serier for HBO, oplyser en talsperson til The Wrap.

Den ene hedder ‘Him or Her’ og er en halvtimes komedieserie produceret af Rae og den tidligere manuskriptforfatter på ‘The Daily Show’, Travon Free. Den følger en biseksuel mands datingliv og tager tråden op fra et afsnit fra første sæson af ‘Insecure’, hvor en af karakteren Mollys elskere fortæller, at han var sammen med fyre i college.

Den anden kreation fra Raes hånd hedder ‘Sweet Life’. Her er der tale om en dramaserie med afsnit af én-times varighed, som følger børn, der vokser op i Windsor Hills, også kendt som Black Beverly Hills.

Issa Rae er dog ikke færdig med ‘Insecure’, og en tredje sæson fik tidligere i år grønt lys.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 20-11

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af