Kit Harington og ‘Game of Thrones’-medstjernen Rose Leslie er blevet gift – se billederne

Kit Harington og ‘Game of Thrones’-medstjernen Rose Leslie er blevet gift – se billederne
Rose Leslie og Kit Harington til premieren på sæson 7 af 'Game of Thrones'. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Det er bryllupssæson i England og i går fik ‘Game of Thrones’ sit eget royale ét af slagsen, da Kit Harington og hans tidligere ‘Game of Thrones’-medstjerne Rose Leslie sagde ja til hinanden i en skotsk kirke.

Parret annoncerede deres forlovelse i september sidste år. De mødtes under optagelserne til ‘Game of Thrones’, hvor Leslie spillede wildlingen Ygritte, som var Jon Snows første møde med kærligheden. De spillede over for hinanden fra Ygrittes introduktion i sæson to og frem til flirtens tragiske slutning i sæson fire.

Harington og Leslie fik selvfølgelig fint selskab til brylluppet fra deres ‘Game of Thrones’-medstjerner, blandt andre Peter Dinklage, Sophie Turner, Maisie Williams og Emilia Clarke, der spiller Jon Snows nye store kærlighed Daenerys Targaryen.

I mens var begejstrede fans stimlet sammen for at følge løjerne uden for kirken, mens flere også tog til Twitter for at lykønske de nygifte og dele ‘Game of Thrones’-relaterede jokes. Én bruger håbede blandt andet, at Harington ville spille folkesangen ‘Rains of Castamere’ fra universet – en sang, der har fået en noget morbid klang, efter det blodige Red Wedding, hvor den varslede Stark-overhovedernes endeligt.

‘Game of Thrones’ vender tilbage med sin sidste sæson til næste år, men indtil da kan vi varme os over Haringtons bryllupsbilleder.

Læs også: Kit Harington planlægger stor transformation efter ’Game of Thrones’: »Jeg bliver nødt til at skille mig af med Jon Snow«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af