Leonardo DiCaprio deler første billede fra Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Leonardo DiCaprio deler første billede fra Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Foto: Pascal Le Segretain/GettyImages

Forventningerne til Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’ er steget, i takt med at castet er blevet annonceret gennem de seneste måneder: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis, Dakota Fanning og Emile Hirsch.

Filmen handler om en falleret tv-stjerne i Hollywood og hans stunt double i 70’ernes Hollywood, der bliver spillet af henholdsvis DiCaprio og Pitt – og nu har førstnævnte på Instagram delt første billede fra filmen, som netop viser duoen i fuldt outfit.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ er sat til premiere i USA 9. august, mens den danske premiere endnu er uvis.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Et opslag delt af Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af