’Orange is the New Black’ er tilbage lige om lidt – teaser vidner om ny verdensorden

’Orange is the New Black’ er tilbage lige om lidt – teaser vidner om ny verdensorden
Fra 'Orange Is The New Black' sæson 5

Artiklen indeholder spoilers for de tidligere sæsoner af ’Orange is the New Black’.

»It’s a whole new world«. Dette – fortalt med Pipers (Taylor Schillings) stemme – samt de skrevne ord »To the max« er, hvad vi har at se frem til den 27. juli. En helt ny verden i form af den sjette sæson af Netflix’ successerie ’Orange is the New Black’.

Annonceringen af seriens tilbagevenden blev akkompagneret af lille teaser, der afslører den nye verdensorden, der er på tegnebrættet for kvinderne i Litchfield-fængslet. Nok er teaseren for kort, til vi kan udlede alverden, men det ligner umiddelbart, at sjette sæson fortsætter lige der, hvor den femte slap: Efter oprøret, der har efterladt fængslet fuldkommen hærget.

Teaseren viser et billede af det, der engang var fængslets spisesal, men som nu mere eller mindre ligger i ruiner. Ud af salens vinduer (eller mangel på samme) ser vi en bus sætte i bevægelse. På bussen kan vi skimte ordene ’Dept. of Corrections’, der var det departement, der styrede Litchfield-fængslet med hård hånd de to første sæsoner, indtil Caputo i tredje sæson, da fængslet stod over for potentiel lukning, fik et privat selskab til at investere. Det kunne helt oplagt (Litchfields tilstand in mente) tolkes som, at de indsatte rykkes over i et andet fængsel, og at serien måske endda søger tilbage mod de forhold, der herskede i begyndelsen – måske krydret med en hel masse nye indsatte.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af