Pierce Brosnan vil have Tom Hardy til at spille James Bond

Pierce Brosnan vil have Tom Hardy til at spille James Bond
Tom Hardy.

Spørgsmålet om, hvem der mon skal hoppe i James Bonds skarpe smoking, når Daniel Craig langt om længe gør alvor af intentionerne om at gå på pension efter den næste 007-film, har floreret i årevis.

Idris Elba, Tom Hiddleston og Michael Fassbender er alle blevet nævnt som mulige arvtagere, men ingen af disse gør det helt for 90’ernes Bond, Pierce Brosnan, der i weekenden pegede på sin favorit til jobbet:

»Jeg tror, at Tom Hardy ville være en god Bond. Jeg ville med glæde se ham i rollen«, sagde Brosnan i et interview med britiske Mail on Sunday.

»Man har brug for en skuespiller, der kan give karakteren noget swagger – det er det, der gør Bond til den, han er.«

Dermed dog ikke sagt, at Brosnan ikke er fan af Daniel Craigs inkarnation:

»Daniel Craig har været en fantastisk Bond. Han er meget fysisk og ser vitterligt dødelig ud. Man tror fuldt og fast på, at hans Bond kan slå ihjel«.

Om Brosnan får sit ønske om at se Tom Hardy sippe dry martini (shaken not stirred) opfyldt, må han og vi fortsat vente en stund med at se, men det bør indskydes, at 007-producenterne historisk ikke har haft for vane at vælge allerede etablerede superstjerner til franchisen – hvorfor både Hardy, Hiddleston, Elba og Fassbender kan have berømmelsen imod sig.

Hardy er endvidere en særdeles travl mand, der i år kan opleves i Sony’s ‘Venom’, mens Al Capone-filmen ‘Fonzo’, ‘Mad Max’-fortsættelsen ‘Wasteland’ og krigsfilmen ‘War Party’ ligger forude i kalenderen.

Inden spekulationerne kulminerer, skal Craig en sidste runde i manegen under instruktion af landsmanden Danny Boyle (’Trainspotting’). Den endnu unavngivne Bond-film nummer 25 får premiere den 8. november 2019.

Læs også: Instruktør klar til næste James Bond med Daniel Craig

Læs også: Tom Hardy er modbydelig skurk i traileren i ‘Venom’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af