Se første ildevarslende trailer til den kommende ’The Conjuring’-prequel ’The Nun’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man må sige, at James Wan har forstand på at starte store gyserfranchises. Den australske instruktør har stået bag indbringende horrorfilm som ’Saw’, ’Insidious’ og ’The Conjuring’, der siden har dannet grund for længere filmserier, der godt nok ikke har fået det store anmelderbifald, men til gengæld har givet en særdeles god indtjening.

Wan agerer producer på nyeste skud på stammen i ’The Conjuring’-franchisen, der har fået titlen ’The Nun’ og nu er ude med første trailer. Ligesom ’Annabelle’ og ’Annabelle: Creation’ er her tale om en prequel til ’The Conjuring’.

Handlingen udspiller sig i Rumænien i 1952, hvor Vatikanet sender en nonne, en præst og en novice til et kloster for at undersøge et mystisk selvmord begået af en af klostrets nonner. Man kan forvente sig et ubehageligt gensyn med dæmon-nonnen Valak fra ’The Conjuring 2’.

’The Nun’ er instruktør Corin Hardys anden spillefilm, mens manuskriptet er udarbejdet af den mere erfarne Gary Dauberman, som tidligere har skrevet ’It’ og de to ’Annabelle’-film. På rollelisten ses blandt andre Taissa Farmiga (’American Horror Story’), Demián Bichir (’The Hateful Eight’) og Charlotte Hope (’Game of Thrones’).

Premieren er sat til 6. september. Se den nye trailer herover.

Læs også: De bedste horrorfilm i dette årti

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af