Stort Johnny Depp-interview er spækket med gyldne citater – om LSD, sækkepiber og Titanic-nyfortolkning

Stort Johnny Depp-interview er spækket med gyldne citater – om LSD, sækkepiber og Titanic-nyfortolkning
Johnny Depp i 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest'.

Det er blevet estimeret, at Johnny Depp har tjent omkring 650 millioner dollars på de film, han har medvirket i. I dag er næsten hele beløbet blevet brugt op. I et stort interview med Rolling Stones gennemgår skuespilleren nu mange af de ting, som pengene er gået til. Det krydres med bizarre udtalelser og idéer.

I artiklen forklares det, at Depp har sagsøgt sit agentur The Management Group for at have snydt ham for et stort pengebeløb. Men TMG har også sagsøgt ham for falske anklager og for at bruge cirka to millioner dollars om måneden på impulskøb.

Frem for at forklare sig eller undskylde synes Depp i interviewet snarere at blære sig med de pengebeløb, han har spenderet.

»Det er en fornærmelse at sige, at jeg brugte 30.000 dollars på vin«, siger han om firmaets søgsmål. »For det var langt mere«.

TMG beskriver desuden, hvordan Depp brugte tre millioner dollars på at skyde sin afdøde ven Hunter S. Thompsons aske ud af en stor kanon. »Det var fem millioner«, proklamerer han i interviewet.

Den 55-årige skuespiller kommenterer desuden på et rygte om, at han får sine replikker tilsendt i en øresnegl under optagelser, så han ikke behøver memorere dem på forhånd. Her forklarer han, at der i stedet bliver sendt lyde til ham, så han kan spille skuespil »kun med øjnene«.

»Jeg har sækkepiber, en grædende baby og detonerende bomber«, fortæller han. »Det skaber en ægthed. Nogle af mine største helte var i stumfilmene. De blev nødt til at spille med øjnene. Og min idé er, at hvis der ikke er nogen sandhed bag øjnene, er det lige meget, hvilke fucking ord der kommer ud«.

Artiklen kommer ikke det store ind på hans filmkarriere, men Depp fortæller dog om en genial idé til en nyfortolkning af Titanic-forliset, hvor hele fortællingen filmes i et badekar. »Det ville være fedt, men Hollywood tager aldrig nogen chancer længere«, siger han og sukker.

Slutteligt forklarer skuespilleren, at man med brug af LSD i sin tid meget hurtigere kunne have fanget Osama bin Laden:

»Du skaffer en masse fucking fly – store fucking fly, der sprøjter ting ud – og så smider du LSD-25«, siger han. »Du gennembløder hele fucking stedet. Så vil hver eneste person komme smilende og glade ud fra deres hule«.

Johnny Depp er til november aktuel som Grindelwald i ’Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’. Læs hele Rolling Stones-interviewet HER.

Læs også: Dumbledore er tilbage i den første trailer til ’Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af