Will Ferrell arbejder på ny Netflix-komedie om ‘Eurovision Song Contest’

Will Ferrell arbejder på ny Netflix-komedie om ‘Eurovision Song Contest’

En komedie om Melodi Grand Prix. Det lyder næsten som et selvskrevet Will Ferrell-projekt – og ganske rigtigt. Netflix har netop offentliggjort, at Will Ferrell skal spille hovedrollen i den kommende komedie ’Eurovision’, som Ferrell skal skrive i samarbejde med Andrew Steele, der er bedst kendt for (foruden sit makkerskab med Ferrell) sit arbejde på ’Saturday Night Live’.

Der er endnu ikke delt yderligere informationer om plottet til ’Eurovision’, men et hurtigt trip down memory lane i sangkonkurrencens 62 år lange historie får os omkring legendariske optrædener med alt fra ikoner som ABBA og divaer som Johnny Logan og Celine Dion til Lordi (de der finske monster-typer, der vandt i 2006) og Buranovskiye Babushki (de der oldgamle, semitandløse russiske kvinder, der i 2012 piv-fløjtende-falsk opfordrede folk til ’Party for Everybody’). Med andre ord: Det er ikke svært at forestille sig, Will Ferrell nok skal strikke noget virkelig sjovt ud af dette koncept.

Will Ferrell har da også tidligere gjort sig i et par triller på tv. I ’Step Brothers’ sang han jo egentlig Andrea Boccellis ’Por Ti Volare’ ganske udmærket – hvis man da lige abstraherer fra John C. Rilleys geniale, små »boats and hoes«-bidrag.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår ’Eurovision’ rammer Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af