‘Charlie’s Angels’-reboot har fundet sine tre engle – med Kristen Stewart i front

‘Charlie’s Angels’-reboot har fundet sine tre engle – med Kristen Stewart i front
Kristen Stewart på filmfestivalen i Cannes i 2016. (Foto: Getty Images)

Det er efterhånden ved at være et par somre siden, Cameron Diaz, Lucy Liu og Drew Barrymoore henholdsvis rystede og sparkede røv til tonerne af Destiny’s Childs ‘Independent Women’ i de to ‘Charlie’s Angels’-film fra start 00’erne, baseret på 70’er-kultserien af samme navn, der gjorde Farrah Fawcett til en superstjerne og stilikon, og slog et vigtigt slag for kvindedrevent tv.

Lang nok tid til at Hollywood naturligvis er klar til endnu et reboot af trioen, der bekæmper kriminalitet for den mystiske Charlie, denne gang skrevet og instrueret af Elizabeth Banks, der tildligere har stået bag kameraet på ‘Pitch Perfect 2’ (og foran det i blandt andre ‘Hunger Games’, ‘Pitch Perfect’ og ‘Walk of Shame’).

Den nye film har castet Kristen Stewart og de to relativt uprøvede skuespillerinder Naomi Scott (Jasmine i den kommende live-action ‘Aladdin’) og Ella Balinska (‘Midsummer Murders’) i hovedrollerne, mens Banks selv indtager rollen som det humoristiske sidekick Bosley, der i de forgående film blev spillet af Bill Murray.

I en pressemeddelse siger Banks:

»For mig er ‘Charlie’s Anges’ et af de originale brands, der har hyldet stærke kvinder siden debuten i 70’erne. Den her film ærer arven fra Charles ‘Charlie’ Townsend og hans bureau, samtidig med at den introducerer en ny æra af moderne og globale engle.«

Kristen Stewart, som mestendels har begået sig i indiefilmsmiljøet i en række år, er dermed i fuld gang med at indtage blockbuster-scenen igen – hun er nemlig også på tale til at spille rollen som den lesbiske Batgirl i DC’s kommende solofilm.

Læs også: Ryan Reynolds skal producere R-rated refortolkning af ‘Home Alone’ med titlen ‘Stoned Alone’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af