Dumbledore og Grindelwald er på kollisionskurs i første fulde trailer til ‘Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første fulde trailer til den ventede film nummer to i Harry Potter-spinoffserien ‘Fantastiske skabninger’ er netop blevet offentliggjort på Comic-Con i San Diego til stor begejstring for de mange fremmødte fans.

Filmen med den fulde titel ‘Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser’ udspiller sig umiddelbart efter forgængeren, som sluttede med tilfangetagelsen af den notorisk onde troldmand Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Nu er den mesterlige magiker imidlertid flygtet, og er travlt beskæftiget med at samle følgere til sin mission om at få fuldblodstroldmænd til at herske over mugglerne.

En ung Albus Dumbledore (Jude Law) hverver sin tidligere elev Newt Scamander (Eddie Redmayne) til at bistå sig i bekæmpelsen af Grindelwalds ondskab. Og Newt får selvfølgelig følgeskab af sine nye kammerater – auroren Tina (Katherine Waterston) og muggleren Jacob Kowalski (Dan Fogler).

Til trailer-offentliggørelsen på Comic-Con mødte Johnny Depp op i fuldt kostume og fremførte en længere monolog for publikum, mens han også hævede en rekvisit-tryllestav til besværgelser. Castingen af Depp er tidligere blevet mødt med stor kritik, da skuespilleren på daværende tidspunkt var anklaget for vold mod sin forhenværende hustru – der blev dog indgået et forlig i sagen, og nu har selveste J.K. Rowling givet skuespilleren sin billigelse.

‘Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser’ får biografpremiere over hele landet 15. november. 

Læs også: Fem ting, J. K. Rowling skal huske i de kommende ’Fantastiske skabninger’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af