Første trailer til ‘Glass’ med Samuel L. Jackson, Bruce Willis og James McAvoy lover superhelteforening, som vi aldrig har set det før

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det tog pusten fra publikummer over hele verden, da de afgørende minutter af M. Night Shyamalans ‘Split’ afslørede, at filmen i virkeligheden var en del af samme univers som instruktørens alternative superhelte-film ‘Unbreakable’ fra 2000, og dermed åbnede op for en ny superhelte-franchise.

Nu er den første trailer til den længeventede opfølger ‘Glass’ landet, og den lover superhelteforening, som vi aldrig har set det før. Samuel L. Jackson vender tilbage i titelrollen som Glass, der i ‘Unbreakable’ får overbevist Bruce Willis’ karakter David Dunn om, at han besidder superkræfter efter en fatal togulykke.

Nu møder de to ‘Unbreakable’-karakterer James McAvoys ‘Split’-hovedkarakter, der lider af personlighedsforstyrrelse og huser 23 forskellige personligheder. Sarah Paulson spiller rollen som Dr. Ellie Staple, der forsøger at overbevise trekløveren om, at de ikke besidder superkræfter, men blot er helt almindelige mennesker. For Shyamalans univers er rodfæstet i den virkelige verden, som traileren påpeger.

Allerede da ‘Unbreakable’ udkom ved årtusindskiftet havde instruktøren en sequel i tankerne, men måtte give slip på projektet, da ‘Unbreakable’ klarede sig dårligt ved billetlugerne i en tid, hvor superheltefilm endnu ikke havde slået igennem for alvor. Men efter den store succes med thrilleren ‘Split’ fik twistkongen Shyamalan altså endelig lov til at forfølge sin helt egen franchise.

‘Glass’ får dansk biografpremiere 17. januar 2019.

Læs også: Twistkongen M. Night Shyamalan er endelig tilbage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af