Jason Momoa kæmper for kongeriget Atlantis i første trailer til ‘Aquaman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

DCEU har været i støt tilbagegang, siden Christopher Nolans ‘Batman’-trilogi. Senest blev franchisens potentielle flagskib ‘Justice League’ sunket af dårlige anmeldelser og skuffende billetindtægter. ‘Wonder Woman’ er faktisk det eneste lyspunkt, der både har fået god kritik og indbragt dollars på bundlinjen. Og nu er det op til Jason Momoa og ‘Aquaman’ at følge i superheltindens spor.

Den længeventede første trailer til ‘Aquaman’ er netop blevet offentliggjort på Comic-Con i San Diego, og den giver os det første blik på undervandskongens oprindelseshistorie. Jason Momoa gentager rollen som den titulære superhelt, der må agere mellemled mellem sit folk under vandet og de mange ødelæggelser forårsaget oven vande.

Men traileren kigger også nærmere på Aquamans komplicerede barndom som søn af en undervandsdronning (Nicole Kidman) og en menneskelig fyrtårnsvogter.

I centrum for handlingen er dog Aquamans kamp mod sin halvbror, King Orm (Patrick Wilson), der sidder på tronen under vandet og har i sinde at erklære krig mod menneskeheden.

‘Aquaman’ instrueres af James Wan, der tidligere har stået i spidsen for ‘Saw’, ‘Insidious’-filmene, ‘The Conjuring’ og ‘Fast & Furious 7’.

‘Aquaman’ får dansk biografpremiere 20. december.

Læs også: Spielberg indgyder håb for DCEU’s skrantende superhelteskude 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af