Maisie Williams siger farvel til ’Game of Thrones’ i blodige sneakers

Maisie Williams siger farvel til ’Game of Thrones’ i blodige sneakers
Maisie Williams som Arya Stark.

All men must die – men hvad med kvinderne?

’Game of Thrones’ har endegyldigt afsluttet optagelserne til sin ottende og sidste sæson, og én for én tager stjernerne afsked med HBO’s mammut. I sidste måned var det Emila Clarke, der bød serien et følelsesladet farvel på Instagram, og i weekenden takkede Maisie Williams ligeledes af, da hun havde skudt sine sidste scener som Arya Stark.

»Farvel Belfast, farvel Arya, farvel ’Game of Thrones’. Sikken en fest, jeg har haft«, skriver skuespillerinden på Instagram, hvor hun samtidig ser frem til »kommende eventyr«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så langt, så sødt, men hvad med det akkompagnerende billede? Hvor Clarke postede et romantisk selfie på en blomstereng, har Williams i skarp kontrast hertil skudt sine blodige sneakers. Teaser den 21-årige skuespillerinde – der var bare 12 år, da serien startede – for en tragisk udgang for Arya, eller understreger hun blot symbolsk kollegaen Sophie Turners udtalelser om, at sæson otte bliver den blodigste hidtil?

Sikkert er det, at sæsonen byder på seriens suverænt mest spektakulære krigsscene, der blev filmet over hele 55 nætter i løbet af foråret, men selvom vi formentlig i bedste ’Game of Thrones’-ånd må ruste os til at sige farvel til op til flere velkendte karakterer, ville det alligevel være et særdeles ballsy move, hvis Arya ofres på skafottet inden tæppefald. Hashtagget #lastwomanstandig synes da også at antyde, at Williams klarer skærene – måske som en af få GOT-kvinder.

Spændingen udløses … om et år. Der er længe, længe til.

Læs også: »’Game of Thrones’ sæson 8 har flere dødsfald end alle de forrige år«, fortæller Sophie Turner

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af