Manden bag ’The Lobster’ og ’The Killing of A Sacred Deer’ er tilbage – se traileren til ’The Favourite’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør Yorgos Lanthimos’ sorthumoristiske, melankolske og til tider foruroligende afstumpede filmiske fingeraftryk deler vandene, men fans af maestroens evigt græsk tragedie-klingende værker a la ’The Lobster’, ’Dogtooth’ og ’The Kiling of A Sacred Deer’ kan godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor Lanthimos’ seneste film ’The Favourite’ lander i biograferne.

Den første trailer er netop blevet frigivet, og byder på et gensyn med ’The Lobster’-stjernerne Olivia Colman og Rachel Weisz i rollerne som henholdsvis den temperamentsfulde engelske dronning Anne (Colmans version vækker minder ’Alice i Eventyrland’s røde dronning) og dennes fortrolige Lady Sarah i starten af 1800-tallet. England ligger i krig med Frankrig, og Lady Sarah styrer landet på sin ustabile venindes vegne – men da en ung, ambitiøs tjenerinde ankommer til hoffet (Emma Stone), begynder magtforhold og venskaber at slå sprækker over andejagt og giftigt skinger kammermusik.

Kvinde er tilsyneladende kvinde værst i ‘The Favourite’, der også har Nicholas Hoult og Mark Gatiss på rollelisten, mens manuskriptet er forfattet af debutanten Debroah Davis sammen med Tony McNamara.

Anmeldelse af ‘The Killing of a Sacred Deer’: »Fuck hvor sindssygt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af