Ny 80’er-fantastisk ‘Stranger Things’-teaser afslører premieren på sæson 3

Ny 80’er-fantastisk ‘Stranger Things’-teaser afslører premieren på sæson 3
Joe Keery som Steve og Maya Hawken som det nye castmedlem Robin.

All good things come to those who wait … Men behøver ventetiden virkelig være så lang?

At dømme efter nedenstående mystiske Twitter-teaser vender ‘Stranger Things’ ikke tilbage med sæson 3 før sommeren 2019. Til gengæld kan vi så glæde os til at se fanfavoritten Steve (Joe Keery) og det nytilkomne castmedlem Robin (Maya Hawke) springe ud som issælgere i Hawkins’ nye indkøbscenter Starcourt, som vi her får den helt store, ultimativt 80’er-pastelfarvede rundtur i:

Alt ånder tilsyneladende fred, fordragelighed og forbrugervenlig service i Duffer-brødrenes 1984, men Starcourt er formentlig ikke det eneste, der er på vej til Hawkins. Byen omtales her som »et patriotisk samfund« og »et lysende eksempel på den amerikanske drøm« i, hvad der lugter iøjefaldende af et stab til det moderne USA’s ideologiske kaos, råddenskaben under ‘Hawkins’ taget i betragtning. Er det monstre eller kyniske industrimagnater, vor hovedpersoner bør frygte?

Vi bliver klogere om et år.

‘Stranger Things’ sæson 2 blev i sidste uge nomineret til 12 Emmy Awards, deriblandt for bedste dramaserie.

Læs også: Det bedste i ’Stranger Things’ sæson 2 – og fem irriterende lavpunkter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af