Traileren til Stephen King-serien ’Castle Rock’ er spækket med referencer til ’The Shawshank Redemption’, ’Cujo’, ’It’ – og Bill Skarsgård

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opdateret: Dansk premiere annonceret den 26. juli på HBO Nordic.

Stephen King-feberen, der i 2017 brød ud i lys lue med gigantsuccesen ’It’ og den omdiskuterede ’The Dark Tower’ – og spredte sig over diverse streamingplatforme med ’The Mist’, ’Mr. Mercedes’, ’1922’ og ’Gerald’s Game’ – får tilført frisk benzin denne sommer med gyserserien ’Castle Rock’.

Serien er et tematisk mashup af Kings største hits, fra ’Shawshank Redemption’ til ’Cujo’ og førnævnte ’It’, og foregår i og omkring den fiktive by Castle Rock i Maine, der spiller en prominent rolle i adskillige King-romaner.

Historien centrerer sig om Henry Deaver (André Holland fra ’Moonlight), der kaldes tilbage til sin hjemby da en mystisk, unavngiven ung fyr, ’The Kid’ (spillet af Pennywise himself, Bill Skarsgård), pludselig dukker op i Shawshank-fængslet, og tilsyneladende kickstarter en række væmmelige events, King-style

På rollelisten finder man også  ‘Carrie’-ikonet Sissy Spacek, Scott Glen og Melanie Lynskey (‘Togetherness’), og ‘Castle Rock’ er skabt af Sam Shaw (‘Masters of Sex’), Dustin Thomason (‘Lie to Me’) og Stephen King. Serien er endvidere produceret af ingen ringere end J.J. Abrams.

‘Castle Rock’ får premiere på HBO Nordic den 26. juli.

Læs også: Se første trailer til det prisvindende LGBTQ-drama ’The Miseducation of Cameron Post’ med Chloë Grace Moretz

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af