Se første trailer til det prisvindende LGBTQ-drama ’The Miseducation of Cameron Post’ med Chloë Grace Moretz

Desiree Akhavans LGBTQ-drama ’The Miseducation of Cameron Post’ var en af de bedste film, vi så på årets Sundance Festival, hvor den velfortjent vandt juryens Grand Prize.

Historien følger den lesbiske teenager Cameron Post (Moretz), der sendes på en ’opdragelseslejr’ for unge med ’afvigende seksualitet’. Her bor hun sammen med en række andre unge, og i spidsen for healingsprocessen står pastor Rick (John Gallagher Jr.) og hans søster Dr. Lydia Marsh (Jennifer Ehle), der som en religiøs variation over Nurse Ratchet fra ‘Gøgereden’ tvinger teenagerne til at ændre på deres personlighed, så man får ondt helt ind i sjælen.

Moretz får desuden selskab af ’American Honey’-stortalentet Sasha Lane og Forrest Goodluck (Leos søn i ’The Revenant’), og filmen får amerikansk premiere til august. Den danske premieredato er endnu ikke fastsat, men en festivalvisning er ikke at udelukke.

Læs også: Sacha Baron Cohen i forklædning narrede Sarah Palin til at give interview til serien ’Who is America?’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af