‘Vikings’ sæson fem får premieredato og trailer – med danske Alex Høgh Andersen i front

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Vikings’ er efterhånden blevet en af de mest populære titler på HBO Nordic, og det skyldes ikke mindst, at serien har de to danske stjerneskud Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø på rollelisten foruden store internationale navne som Gustaf Skarsgård (‘Westworld’) og Jonathan Rhys Meyers (‘Match Point’, ‘The Tudors’).

Nu vender den episke serie tilbage med anden halvdel af femte sæson, der tæller ti nye afsnit, og traileren lover storslåede slag, når despoten Ivar the Boneless (Høgh Andersen) skal forsvare sin trone mod angreb fra alle sider efter at have erklæret sig selv levende Gud.

Alle er ivrige efter at indgå alliancer på kryds og tværs i et forsøg på at ende Ivar’s tyranniske styre over Kattegat – blandt andet Ragnar Lothbroks sønner Bjorn (Alexander Ludwig) og Hvitserk (Marco Ilsø). Men først må Bjorn og Lagertha (Kathryn Winnick) undslippe Ivar’s nådesløse krigere, der også er efter biskop Heahmund (Rhys Meyers). Samtidig planlægger Floki (Skarsgård) sin egen hævn på det fjerne Island.

Den sidste halvdel af sæson fem bliver uden tvivl blodig, men frygt ej: ‘Vikings’ er allerede i gang med produktionen på sæson seks, der også kommer til at tælle 20 afsnit.

‘Vikings’ sæson 5 får premiere 28. november i udlandet, og forventes at lande på HBO Nordic samtidig.

Læs også: Dansk ’Vikings’-stjerne tager tykt pis på sig selv i kort mockumentary

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af