Alec Baldwin dropper ud af Joaquin Phoenix’ Joker-film

Alec Baldwin dropper ud af Joaquin Phoenix’ Joker-film
Alec Baldwin (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

I mandags blev det annonceret, at Alec Baldwin havde fået en rolle i den kommende ‘Joker’ med Joaquin Phoenix i titelrollen som den psykotiske klovn. Nærmere bestemt skulle Baldwin spille filantropen Thomas Wayne, der er far til Bruce Wayne, som senere bliver til Batman.

Allerede nu viser det sig dog, at Baldwin har droppet filmen. Til USA Today siger han, at det er et overlap i hans kalender, der er skyld i hans exit.

Thomas Wayne skulle efter sigende fremstilles som en solbrændt business-mogul, ikke langt fra 1980’ernes Donald Trump. Netop sit portræt af Trump i ‘Saturday Night Live’ er Baldwin blevet hyldet og Emmy-nomineret for.

Dette rygte har Baldwin addresseret på sin Twitter: »Lad mig gøre det klart, at jeg ikke er blevet hyret til en rolle i Todd Phillips’ ‘Joker’ som en eller anden Trump-kopi. Det kommer ikke til at ske«. Se tweetet nedenfor.

Hvem der skal overtage rollen fra Baldwin vides endnu ikke, men produktionen står til at starte allerede om to uger.

‘Joker’ instrueres af Todd Phillips (‘Hangover’-filmene, ‘War Dogs’) og har, ud over Phoenix, også Robert De Niro, Zazie Beetz (‘Atlanta’, ‘Deadpool 2’) og Marc Maron (‘Glow’) på rollelisten. Filmen står til amerikansk premiere den 4. oktober 2019.

Læs også: Robert De Niro i spil til rolle i Joaquin Phoenix’ Joker-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af