Danny McBride er morderisk psykopat i første trailer til ’Arizona’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danny McBride er mest af alt kendt som komedieskuespiller, der ofte har roller med mere end et snert af vanvid som i ’Tropic Thunder’, ’This Is the End’ og ’Eastbound and Down’. Endnu en titel kan nu tilføjes til listen i form af den sorte komedie ’Arizona’, der netop har fået sin første trailer.

’Arizona’ foregår i 2009 i efterdønningerne af den økonomiske krise, der sendte det amerikanske boligmarked på gyngende grund. Ejendomsmægleren Cassie (Rosemarie DeWitt) bliver bortført af Sonny (McBride), der er meget vred over, at han ikke kan få solgt sit hus.

Som traileren antyder, er bortførslen blot katalysator for en lang række mere og mere vanvittige og drabelige begivenheder. McBride lader til at føle sig hjemme som lige dele våbenglad psykopat og blød familiefar, der for alt i verden vil undgå, at det går ud over børnene.

’Arizona’ er Jonathan Watsons instruktørdebut og har allerede amerikansk premiere 24. august. En eventuel dansk biografpremiere er endnu uvis.

Læs også: Otte enestående Danny McBride-klip, der understreger hans rablende talent

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af