Evangeline Lilly blev presset til nøgenscene i ‘Lost’

Evangeline Lilly blev presset til nøgenscene i ‘Lost’
Evangeline Lilly som Kate i 'Lost'.

Evangeline Lilly er på toppen af plakaten sammen med Paul Rudd i den aktuelle Marvel-film ‘Ant-Man and the Wasp’, men for mange er hun nok stadig bedst kendt som Kate i den nyklassiske serie ‘Lost’ om en gruppe flystyrtsoverleveres oplevelser på en mystisk ø.

Undervejs kommer de overlevende ud for lidt af hvert, men heller ikke det, der skete bag kameraet, var åbenbart helt problemfrit. Det afslører Lilly nu i podcasten ‘The LOST Boys’, skriver The Huffington Post.

»I sæson 3 havde jeg en dårlig oplevelse på settet, hvor jeg dybest set blev trængt op i en krog for at lave en scene delvist nøgen, og jeg følte, at jeg ikke havde noget valg«, siger hun.

»Jeg var skrækslagen, og jeg rystede, og da det var færdigt, stortudede jeg og var nødt til at fortsætte og lave endnu en meget formidabel og stærk scene lige efter«.

Det fik store konsekvenser for Lillys tilgang til sin karriere, fortæller hun:

»Jeg sagde, ‘det er det – ikke mere. I kan skrive, hvad I vil, men jeg gør det ikke. Jeg tager aldrig mit tøj af på den her serie mere – og det gjorde jeg så ikke«.

Evangeline Lilly havde dog også dybere problemer med sin karakter, der gennem sæsonerne var evigt splittet mellem badboy-outsideren Sawyer og den renskurede leder Jack.

»(…) I starten var hun ret cool. Men som serien skred frem, blev hun mere og mere forudsigelig. Jeg følte, at min karakter gik fra at være uafhængig – at hun virkelig havde sin egen historie, eventyr og agendaer – til at jage to mænd rundt på øen. Det irriterede mig grænseløst«, fortæller hun.

»Jeg ville have hende til at være bedre, for hun var et ikon for styrke og for kvinder. Jeg tror, jeg prøvede meget hårdt at tage det, jeg fik, og altid finde en måde at vise den styrke, at hun havde sine egne tanker, og at tage øjeblikke, som jeg syntes måske var ret whiny og på en eller anden måde gøre dem… ikke whiny«.

‘Lost’ sluttede i 2010, blev skabt af J.J. Abrams og hovedforfattet af Carlton Cuse og Damon Lindelof.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af