Første trailer til den stjernespækkede danske storfilm ’I krig og kærlighed’ er landet

Når ’I krig og kærlighed’ har premiere til november, markerer den sig som den hidtil eneste danske film, der udspiller sig under Første Verdenskrig. At dømme ud fra filmen første trailer, er der ikke sparet på hverken store følelser, imponerende billeder eller storladen musik.

Den unge soldat Esben (Sebastian Jessen) deserterer fra krigen efter tre år for at blive forenet med sin kone Kirstine (Rosalinde Mynster), men da han kommer hjem, har alt ændret sig.

Den tyske officer Gerhard (Tom Wlaschiha kendt som den ansigtsløse Jaqen H’gar i ’Game of Thrones’) forsøger ihærdigt at overtage Esbens plads i familien. Esben må sætte alt ind på at vinde Kirstine tilbage, mens han bliver jagtet af Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen.

’I krig og kærlighed’ er instrueret af Kasper Torsting, der primært er kendt for dokumentarfilm, og er produktionsselskabet Fridthjof Films dyreste projekt til dato. Filmen har premiere 15. november, som er hundredeårsdagen for Første Verdenskrigs afslutning.

Læs også: Se traileren til Bille Augusts storfilm ’Lykke-Per’ – med Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal og Rasmus Bjerg

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af