Hugh Jackman er sexskandaleramt præsidentkandidat i ’The Front Runner’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren til det biografiske drama ’The Front Runner’ er landet, og den er spækket med Hollywoodstjerner, blitzende paparazzier og politiske intriger.

Filmen er instrueret Jason Reitman, der tidligere i år var biografaktuel med dramaet ’Tully’, og denne gang har han kastet sig ud i en adaptation af Matt Bais bog ’All the Truth is Out: The Week Politics Went Tabloid’ om den skandaleramte amerikanske senator, Gary Hart.

Hart bliver spillet af Hugh Jackman, der i filmen er spidskandidat i kapløbet om at blive demokraternes præsidentkandidat i 1988. Han er langt foran konkurrenten Mike Dukakis, men førertrøjen bliver hurtigt sølet til, da Hart løber ind i en sexskandale opsnappet af pressen, der får det hele til at vælte.

I en berømt udtalelse opfordrer virkelighedens Gary Hart medierne til at stalke ham i forsøget på at rense sit navn: » Følg efter mig. Jeg er ligeglad. Jeg mener det. Hvis nogen vil følge skygge mig, så gør det endelig. Det vil blive en kedelig oplevelse«. Aviserne accepterede udfordringen og afslørede Harts affære med en kvinde ved navn Donna Rice, der satte øjeblikkeligt punktum for hans kandidatur.

Den hektiske jagt på henholdsvis kandidatur og den gode historie underbygges i traileren effektivt af Nina Simones ’Sinnerman’, hvor hun meget passende synger »Oh, sinnerman, where you gonna run to?«. Foruden Jackman giver traileren glimt af en stjernebesat rolleliste med blandt andre Vera Farmiga, J.K. Simmons og Alex Karpovsky (’Girls’).

’The Front Runner’ får premiere på filmfestivalen i Toronto i september og rammer de danske biografer 14. februar næste år.

Læs også: ’The Greatest Showman’ opfører et utroligt ringe musical-show med Hugh Jackman

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af