Jon Hamm vil kurere dine »hvide tanker« i HBO’s nye sketchshow ‘Random Acts of Flyness’

Lider du også af hvide tanker? Føler du dig lettere hævet over andre kulturer, og har du nogle gange brug for at sige »Jeg er i hvert fald ikke racist!« højt til dig selv og dine omgivelser?

Fortvivl ikke! Jon Hamm og mirakelmidlet White Be Gone er klar til at hjælpe dig af med de hvide tanker i denne uhyre underholdende sketch fra HBO’s nye show ‘Random Acts of Flyness’, der adresserer race og sort identitet igennem små komedievignetter skrevet af serieskaber og musiker Terence Nance.

‘Random Acts of Flyness’ blander animation, musical og mocumentary i en cocktail af skarp satire over det amerikanske medielandskab med gæstestjerner som Hamm, Whoopi Goldberg, ‘The Deuce’s-stjerneskuddet Dominique Fishback og ‘Love’s Gillian Jacobs.

Første afsnit kan ses på HBO Nordic.

Læs også: Kristen Stewart og Chloë Sevigney i blodigt lesbisk drama baseret på virkeligt øksemord – se den første trailer til ‘Lizzie’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af