Kristen Stewart og Chloë Sevigney i blodigt lesbisk drama baseret på virkeligt øksemord – se den første trailer til ‘Lizzie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 1892 hakkede den unge kvinde Lizzie Borden sin far og stedmor ihjel med en økse. Eller gjorde hun?

Den virkelige Lizze Borden-sag fra Massachusetts i USA var dengang som nu omgivet af mystik og sladder, og affødte sågar et særdeles creepy børnerim:

Lizzie Borden took an axe
And gave her mother forty whacks
When she saw what she had done
She gave her father forty-one …

Historien er blevet genfortalt/digtet i to tv-film, en serie og et Broadway-stykke, og nu er Lizzie atter i spotlyset i instruktør Craig William McNeills titulære spillefilm med Chloë Sevigny i hovedrollen som måske-mordersken, der måske-hævner sig på sin dominerende, voldelige far efter at denne voldtager tjenestepigen – og Lizzies elsker – Bridget, spillet af Kristen Stewart.

Fiona Shaw (‘Killing Eve’) spiller Lizzies stedmor, mens James Sheridan (‘Homeland’) er patriarken, der vækker de krænkede kvinders ulmende vrede.

‘Lizzie’ fik premiere i vinter på Sundance, hvor den blev mødt med blandede anmeldelser, der dog roste de to hovedrolleindehaveres intense engagement. Filmen har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Læs også: ‘The Affair’ smider bombe i sæson 4 – og vender op og ned på alting inden finalen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af