Louis C.K. tilbage på scenen for første gang siden sexchikane-skandaler

Louis C.K. tilbage på scenen for første gang siden sexchikane-skandaler
Louis C.K. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Søndag aften indtog Louis C.K. scenen for første gang, siden han i november sidste år indrømmede sig skyldig i en række anklager om seksuelle krænkelser fra forskellige kvindelige kolleger. Den amerikanske komiker leverede et ikke-annonceret 15 minutter langt set på newyorker-comedyklubben Comedy Celler i klassisk C.K.-stil med masser af mere eller mindre upassende jokes om racisme og servitricer – dog uden at komme omkring emner i direkte berøring med hans hidtidige hiatus, fortalte klubbens ejer, Noam Dworman, ifølge The New York Times.

Louis C.K. blev ifølge Dworman mødt med applaus inden showet fra det godt 100 mand lille publikum, der tog positivt imod komikerens comeback. Dworman tilføjer desuden, at C.K. virkede »meget afslappet« på scenen.

C.K.’s comeback kommer i kølvandet på en udtalelse fra FX-direktør John Landgraf om, at han savner sit samarbejde med Louis, og at han endvidere betragter C.K.’s undskyldninger i forbindelse med anklagerne som oprigtige. Med andre ord: Døren lader til efterhånden at stå på klem for Louis efter indrømmelserne, der blandt andet resulterede i, at hans shows blev fjernet fra HBO, Netflix droppede hans planlagte standup-show, og hans film ’I Love You Daddy’ aldrig kom i distribution.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af