Macaulay Culkin afslog at medvirke i ’The Big Bang Theory’ tre gange

Macaulay Culkin afslog at medvirke i ’The Big Bang Theory’ tre gange
Macaulay Culkin

»Okay, der er de her to astrofysikernørder, og der er en flot pige, der bor med dem. Yoinks!«. Sådan lød pitchet ifølge Macaulay Culkin, da han for år tilbage blev tilbudt en rolle i ’The Big Bang Theory’. Ikke én, ikke to, men hele tre gange.

Men selv om hans manager ivrigt prøvede at få Culkin til at nuppe rollen, takkede ’Home Alone’-darlingen altså nej. »Yeah, I’m cool, thanks«, var sådan cirka hans reaktion, fortæller han i et nyt interview i podcasten ’Joe Rogan Experience’.

»Jeg ville have hundreder millioner dollars lige nu, hvis jeg havde taget jobbet. Men samtidig ville jeg også smadre hovedet ind i væggen«, lød det ærligt fra Culkin.

’The Big Bang Theory’s 12. sæson får premiere til september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af