Mark Wahlberg afslog Martin Scorsese igen og igen på ‘The Departed’

Mark Wahlberg afslog Martin Scorsese igen og igen på ‘The Departed’
Mark Wahlberg i 'The Departed'.

Meget kan man sige om Mark Wahlberg, men bundniveauet i de film, han har medvirket i gennem karrieren, er ikke svimlende højt. Der har dog været adskillige højdepunkter, og ét af dem er unægteligt hans birolle i Martin Scorseses Oscar-vinder ‘The Departed’, som også indbragte Wahlberg hans hidtil eneste skuespilnominering (for bedste birolle).

Derfor er det lidt af en overraskelse, at Marky Mark først nægtede kategorisk at spille med i mesterinstruktørens gangsterdrama. Men det gjorde han altså, fortæller skuespilleren i et stort videointerview med GQ, hvor han kigger tilbage på karrieren (se det i fuld længde nedenfor).

»Jeg var ikke klar på at lave filmen, og min agent fortalte Marty (Scorsese, red.), at jeg var. Marty ringede til mig, og han var så entusiastisk om at lave den her film sammen. Jeg sagde: ‘Jeg laver ikke filmen’. Jeg ville have en anden rolle, og jeg ville have nogle andre forskellige ting«, fortæller Wahlberg, der tilsynelande ikke ville finde sig i at spille andenviolin til Matt Damon og Leonardo DiCaprio i hovedrollerne.

Scorsese var stille et øjeblik og sagde så: »Ok«. Fem minutter senere ringede Wahlbergs agent ham op og sagde. »What the fuck? Tag nu bare hen og snak med ham«.

»De sendte mig på et fly over weekenden til Martys kontor. Jeg læste manuskriptet igen, og jeg var ret vred, og jeg sagde igen, at jeg ikke ville lave det. Marty sagde til mig, ‘hør her, se hvad du får mulighed for at lave med alle de her folk’. Han ved, at jeg er fra den verden (i Boston, hvor filmen foregår, red.), og jeg talte med ham om at improvisere og gøre min egen ting, og han sagde: ‘Dude, du er fri til at gøre, hvad du vil gøre«, fortæller Wahlberg, der efterfølgende indvilligede i at tage rollen.

Og ja – resten er historie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af