Quentin Tarantino og David Fincher caster samme skuespiller i rollen som Charles Manson

Quentin Tarantino og David Fincher caster samme skuespiller i rollen som Charles Manson
Quentin Tarantino i Cannes 2014. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Forleden kunne vi berette, at Quentin Tarantino har fundet den helt rette mand til at spille rollen som den berømte kultleder og seriemorder Charles Manson i hans kommende film ’Once Upon a Time in Hollywood’. Rollen tilfalder den australske skuespiller Damon Herriman.

Men det er ikke kun Tarantino, der kan se Charles Manson-potentialet i Damon Herriman. Det er nemlig netop kommet frem, at også David Fincher har castet Herriman i den præcis samme rolle som den kontroversielle karakter i den kommende anden sæson af Netflix-serien ’Mindhunter’.

’Once Upon a Time in Hollywood’ udspiller sig i 1969, hvor Manson beordrede mordene på Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate og hendes tre venner. I Netflix’ krimi ’Mindhunter’, som Herriman først blev castet til, spiller han rollen som Manson bag tremmer i 80’erne. Scenerne til sidstnævnte projekt skulle efter sigende allerede være i kassen.

Anden sæson af ’Mindhunter’ forventes at ramme Netflix i begyndelsen af 2019, mens ’Once Upon a Time in Hollywood’ får dansk premiere den 27. juli 2019.

Damon Herriman, der skal spille Charles Manson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af