Tarantino besætter rollerne som Charles Manson og Roman Polanski i ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Tarantino besætter rollerne som Charles Manson og Roman Polanski i ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Margaret Qualley, her i 'The Leftovers', er en af tilføjelserne til 'Once Upon a Time in Hollywood'.

Quentin Tarantinos kommende film ‘Once Upon a Time in Hollywood’ har allerde et ualmindeligt stjernespækket cast: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Lena Dunham, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell og Burt Reynolds. Nu har en række nye navne tilsluttet sig filmen, der foregår i 1969 og udspiller sig i tiden omkring Manson-klanens uhyggelige mord på Sharon Tate og fire andre mennesker i Roman Polanskis Hollywood-villa.

Selvom ingen af de nye navne har samme star power som ovenstående, er flere interessante roller blevet fyldt ud. Mest opsigtsvækkende er rollen som kultlederen Charles Manson blevet besat. Den er gået til den australske skuespiller Damon Herriman, der primært er kendt i sit hjemland. Han har dog haft små roller i enkelte Hollywood-produktioner og skal også spille en hovedrolle i den ventede anden film af Jennifer Kent (‘The Babadook’).

I rollen som en ung Roman Polanski, der var Sharon Tates mand, er valget faldet på den ligeledes ukendte polske skuespiller Rafal Zawierucha. Rumer Willis (‘Empire’) skal spille skuespillerinden Joanna Pettet, der spiste middag med Sharon Tate nogle få timer før mordene, mens Costa Ronin (‘The Americans’) har fået rollen som skuespilleren Voytek Frykowski, der var et af ofrene. 

En række andre spændende skuespillere er også blevet tilføjet til rollelisten, blandt andet Margaret Qualley (‘The Leftovers’, ‘The Nice Guys’) Sydney Sweeney (‘The Handmaids Tale’, ‘Sharp Objects’), James Landry Hébert (‘Westworld’) og Mikey Madison (‘Better Things’), der højst sandsynligt alle skal spille fiktive karakterer. Qualley skal for eksempel spille en rolle med det meget Tarantino-klingende navn Kitty Kat.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ har dansk premiere 27. juli 2019.

Damon Herriman, der skal spille Charles Manson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Læs også: Se første slående billede af Margot Robbie i ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Læs også: Lena Dunham får rolle i ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af