Lena Dunham får rolle i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Lena Dunham får rolle i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Lena Dunham i 'Girls'.

Rollebesætningen til Quentin Tarantinos kommende og særdeles imødesete film, ‘Once Upon a Time in Hollywood’, bliver bare mere og mere opsigtsvækkende: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis, Dakota Fanning og Emile Hirsch pryder i forvejen castlisten, og nu får de selskab fra en uventet kant.

‘Girls’-multitalentet Lena Dunham er nemlig netop annonceret til filmen i en rolle, der endnu ikke er offentliggjort. Det vides derfor ikke, om hun kommer til at spille en virkelig person eller en fiktiv karakter i Tarantinos historie om om en falleret tv-stjerne og hans stunt double (spillet af DiCaprio og Pitt) i 70’ernes Hollywood på et bagtæppe af virkelige begivenheder som Mansons-klanens mord på Sharon Tate (spillet af Margot Robbie i filmen) og fire andre mennesker i instruktøren Roman Polanskis hus.

Det er en overraskende casting, idet Dunham som regel forbindes med kontemporære, newyorker-satte historier, oftest udtænkt af hendes egen kreative hjerne. Ikke desto mindre er hun en glimrende skuespiller med udsøgt komisk timing, som man egentlig godt kunne se passe ind i Tarantinos kække dialogstil.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ får premiere får international premiere i juli næste år.

Læs også: Se første slående billede af Margot Robbie som Sharon Tate i ‘Once Upon a Time in Hollywood’ 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af