Se første slående billede af Margot Robbie i Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Se første slående billede af Margot Robbie i Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Margot Robbie under Oscar-uddelingen sidste år. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I juni fik vi første billede af Leonardo DiCaprio og Brad Pitt som henholdsvis falleret tv-skuespiller og hans kombinerede stunt-double/bedste ven i Quentin Tarantinos voldsomt imødesete ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Fortællingen udspiller sig i den kaotiske tid i filmbyen i 1969 og kommer til at trække direkte på virkelige begivenheder, mest opsigtsvækkende Manson-kultens uhyggelige mord på skuespilleren og modellen Sharon Tate og fire andre mennesker i instruktøren Roman Polanskis hus i Los Angeles. Tate var Polanskis kone og gravid med deres barn, da hun blev myrdet.

I filmen er Tate DiCaprios nabo, og det bliver Margot Robbie, der skal løfte den svære opgave at portrættere Tate. Nu har stjernen via sin Instagram offentliggjort de første billeder af, hvordan hendes fysiske fremtræden er i filmen. Og som man kan se, når man holder Robbies version op imod billedet af den virkelige Tate nedenfor, rammer Robbie forbilledet vældigt godt.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ får premiere 26. juli 2019.

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

Et opslag delt af @ margotrobbie den

Den virkelige Sharon Tate.

Læs også: Interview med Quentin Tarantino – Provoen er blevet politisk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af