Se teaseren til ‘American Horror Story’ sæson 8 – jorden går under, men Jessica Lange vender tilbage

Se teaseren til ‘American Horror Story’ sæson 8 – jorden går under, men Jessica Lange vender tilbage
Jessica Lange i American Horror Story.

Jorden sveder og undergangen er nær, men ‘American Horror Story’ sæson 8 er klar til at aflede vores bekymringer med et ganske andet, gåsehudsinducerende kuldegys til efteråret – slet og ret betitlet ‘Apocalypse’.

I den første teaser ovenfor kridter serieskaber Ryan Murphy mareridtet op med bibelsk ikonografi, og hvad der meget vel kan være flygtige callbacks til tidligere sæsoner, der ligeledes har leget med forrådnelsen af menneskeheden ud fra religiøse temaer. Slutteligt vender et timeglas alt på hovedet, hvorfor vi måske er tilbage ved begyndelsen.

Og det giver faktisk god mening.

Tilbage i juni kunne vi således her på siden fortælle, at den nye sæson bliver en længe ventet crossover-fortælling af sæson 1, ‘Murder House’, og 3, ‘Coven’, med en række gamle kendinge fra horroruniverset på rollelisten. Heriblandt Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Leslie Grossman og Billie Lourd – med support fra ingen ringere end Joan Collins.

Den mest glædelige nyhed er imidlertid, at antologiseriens ultimative isdronning Jessica Lange vender tilbage for første gang siden fjerde sæson, og at hun sågar skal instrueres af kollega Sarah Paulson. Hvorvidt Lange spiller sin karakter fra sæson 1 eller 3 vides ikke, men den ovenstående teasers baby peger på et gensyn med det foruroligende djævlebarn, der slutteligt blev undfanget i ‘Murder House’.

På et pressemøde løftede Sarah Paulson og producer Alexis Martin Woodall en flig af sløret for, hvad ottende kapitel tager udgangspunkt i:

»Historien starter med verdens ende, og så starter vores verden derefter. Så serien begynder altså i den virkelige verden … Der er et mysterium i centrum, der skal folder sig ud. Men jeg kan ikke gå i detaljer med, hvad djævlebarnet vil gøre«, sagde Woodall.

»Det bliver i hvert fald ikke kønt«, supplerede Paulson.

‘Apocalypse’ får amerikansk premiere den 12. september. En dansk premiere forventes nogen tid herefter.

Læs også: ‘American Horror Story’ sæson 8 opfylder de hedeste fandrømme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af