‘American Horror Story’ sæson 8 opfylder de hedeste fandrømme

‘American Horror Story’ sæson 8 opfylder de hedeste fandrømme
Evan Peters i 'American Horror Story: Murder House'.

Spoiler for ’American Horror Story’ sæson 1 – 7.

Efter at have givet Trump-valget en sortsatirisk overhaling i sæson 7 (involverende masturberende dræberklovne), vender Ryan Murphys galgeniale, bloddryppende og stærkt politiske gyserserie ’American Horror Story’ tilbage med en ganske anderledes ottende sæson til efteråret.

Teorier om, hvordan de forskellige AHS-sæsoner i antologiværket er forbundne på tværs af tid og karakterer har floreret i årevis, og ottende kapitel binder nu sløjfe på plottrådene med en reel crossover-sæson, der kæder sæson 1, ’Murder House’ sammen med sæson 3, ’Coven’. Murphy sprang bomben på Twitter med følgende opslag:

’Murder House’ handlede som bekendt om et hjemsøgt hus i Californien, mens ’Coven’ fulgte en gruppe hekse i New Orleans, men hvordan de to er i familie – og hvilke karakterer, seriens vanlige skuespillere kommer til at spille – vides ikke. Murphy har dog teaset for sæsonens ramme:

»Det eneste, jeg vil sige er, at jeg gerne vil have, at den foregår i fremtiden. Det er stadig på tegnebrættet, men jeg har ikke udforsket dén setting før. Det er den nærmeste fremtid, og det er meget uhyggeligt«, sagde serieskaberen tilbage i januar, måneder før crossover-afsløringen.

Sikkert er det, at Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates og Emma Roberts vender tilbage – til trods for at Roberts’ vampede heks Madison døde ikke bare én, men hele to gange i ’Coven’ (døden er blot en ny begyndelse i AHS-universet). Roberts postede nedenstående Instagram-video in character i weekenden:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rygtebørsen vil det, at Murphy ligeledes kurtiserer sæson 1’s hovedrolle Connie Britton og seriens tidligere tilbagevendende superstjerne Jessica Lange. Ikke mindst efter, at Murphy fortalte Entertainment Weekly:

»Så mange fanfavoritter vender tilbage, at det vil føles som en sæson af ‘Love Boat’«.

Lange vandt to Emmys og to Golden Globes, og blev nomineret til yderligere tre af hver for sine roller i AHS. Hun forlod serien efter sæson 4, men fortsatte det frugtbare samarbejde med Murphy på miniserien ’Feud’, der ligeledes indbragte skuespillerinden en Golden Globe-nominering.

IMDB lister i skrivende stund Lange på rollelisten til sæson 8, men hendes medvirken er altså endnu ikke bekræftet fra officiel side. Ryan Murphy selv høster pt. roser for dramaserien ’Pose’, der har sprunget rammerne for antallet af transseksuelle skuespillere i én serie.

’American Horror Story’ sæson 8 får amerikansk premiere til september. Herhjemme kan sæson 1 – 6 ses på Netflix og Blockbuster, mens vi endnu venter tålmodigt på den syvende, Trump-inspirerede sæson.

Læs også: Hollywoods dræberklovne er stjerner i USA’s politiske cirkus

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af