Taraji P. Henson læser mænds tanker i trailer til ’What Men Want’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Nancy Meyers’ romantiske komedie ’What Women Want’ fra år 2000 får Mel Gibson som bekendt evnen til at læse kvinders tanker, hvilket han udnytter til at score en bedre stilling i firmaet (og damer, ikke mindst). Nu er traileren til remaket ’What Men Want’ landet, og som titlen antyder, er fortællingen her med omvendt kønsfortegn.

I ’What Men Want’ har Taraji P. Henson (’Empire’, ’Hidden Figures’) hovedrollen som Ali Davis, en sportsagent, der konstant bliver udkonkurreret af sine mandlige kolleger. Da hun ufortjent bliver forbigået ved en vigtig forfremmelse til fordel for (ja, du gættede det) en mand, er hun ved at opgive kampen, indtil hun pludselig en dag velsignes med evnen til at læse mænds tanker og øjner muligheden for at nå til tops in a man’s world.

Filmen er instrueret af Adam Shankman (’Hairspray’), og foruden Henson er Max Greenfield (’New Girl’) og Wendi McLendon-Covey (’Bridesmaids’) at finde på rollelisten. ’What Men Want’ vises i amerikanske biografer fra 11. januar 2019, mens en dansk premiere endnu ikke er fastlagt.

Læs også: ‘Insecure’ sæson 3: I Issa Raes verden vågner man ikke pludselig op og har styr på sit shit

Læs også: Ignoreret stjernebesat mainstreamkomedie fortjener et langt større dansk publikum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af