’Breaking Bad’-skuespiller Aaron Paul tilslutter sig tredje sæson af ’Westworld’

’Breaking Bad’-skuespiller Aaron Paul tilslutter sig tredje sæson af ’Westworld’

’Westworld’ blev i foråret, bedst som sæson to rullede over HBO, fornyet med en tredje sæson. Mens skaberne bag serien forståeligt nok endnu holder kortene tæt på kroppen, når det kommer til den kommende sæson, er en nyhed om castet dog sluppet ud: Aaron Paul har tilsluttet sig holdet.

Aaron Paul er bedst af alt kendt fra AMC-dramaserien ’Breaking Bad’, hvor han mellem 2008 og 2013 spillede rollen som Walter Whites (aka Bryan Cranston) tidligere elev og meth-makker, Jesse Pinkman. De seneste år har Paul spillet hovedrollen i kultserien ’The Path’.

’Westworld’-skaberne har ikke udtalt sig om, hvorvidt Paul har scoret sig en større rolle eller ej, men rygterne (ifølge Deadline) siger, at han skulle blive en tilbagevendende karakter i den kommende sæson.

Læs anmeldelse af ‘Westworld’ sæson 2: Pletskud og forbiere i HBO’s sci-fi-flagskib

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af