Brie Larson kritiseret for ikke at smile nok i ’Captain Marvel’-trailer – svarer igen med photoshop

Brie Larson kritiseret for ikke at smile nok i ’Captain Marvel’-trailer – svarer igen med photoshop

Forleden landede den første officielle trailer til den kommende Marvel-film, ’Captain Marvel’, og det gik naturligvis ikke ubemærket hen hos fans og nysgerrige sjæle. Nogle af disse var da også lynhurtige til at kritisere traileren på de sociale medier, og kritikken var primært rettet mod Brie Larson, der i titelrollen ifølge Twitter-smagsdommerne åbenbart ikke smiler nok. En Twitter-bruger gik sågar så vidt som til at photoshoppe hende mere smilende i traileren.

Captain Marvel er den første kvindelige superhelt i Marvels filmunivers, der spiller hovedrollen i sin egen film. Sjovt nok er hun velsagtens også den første superhelt, der er blevet mødt med det åbenlyst kønsdiskriminerende kritikpunkt.

Brie Larsons comeback på kritikken var derfor lige i øjet, da hun i går smed en række billeder på sin Instagram-story af mandlige Marvel-helte, der har fået photoshoppet sig et strålende Colgate-grin. Vi behøver næppe at påpege, hvor fuldkommen forstyrrende det ser ud – se selv med i et par screenshots herunder, hvor Iron Man blandt andet er blevet til en komplet lille stjernepsykopat.

Læs også: Tom Hiddlestons Loki får sin egen tv-serie på Disneys kommende streamingtjeneste – og det samme gør Elizabeth Olsens Scarlet Witch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af