David Simon annoncerer sidste punktum for ‘The Deuce’

David Simon annoncerer sidste punktum for ‘The Deuce’
James Franco har en dobbeltrolle som tvillinger i 'The Deuce'.

HBO’s ‘The Deuce’ er en af tidens bedste serier, og anden sæson, som for et par uger siden blev skudt i gang, fik velfortjente fem stjerner af vores anmelder.

Bag serien står den tidligere kriminalreporter David Simon, der især er kendt som manden bag ‘The Wire’, men også har lavet HBO-serierne ‘Treme’, ‘Show Me a Hero’ og ‘Generation Kill’, der alle har holdt et skyhøjt niveau.

‘The Wire’ kørte i fem sæsoner, mens opfølgeren ‘Treme’ fik fire sæsoner, hvilket nok var én eller to for meget. Og Simon bliver tilsyneladende mere og mere opmærksom på at slutte, mens legen er god, som hans karriere skrider frem. I hvert fald har han nu tweetet, at ‘The Deuce’ får en tredje sæson, men at det så også bliver den sidste.

»Vi finder altid på den sidste scene, før vi skriver den første. Desto bedre er det, når vi arbejder for folk, som tillader os at planlægge, skrive og udføre konsistent, som vi havde planlagt. Tak, HBO, for den tredje og sidste sæsonfornyelse og chancen for, at ‘The Deuce’ kan fortælle sin fulde historie«.

‘The Deuce’ foregår omkring porno- og prostitutionsmiljøet ved Times Square i 70’erne og har blandt andre Maggie Gyllenhaal, James Franco og James Franco (han har to roller) på rollelisten. Den kan ses på HBO Nordic.

Læs også: Anmeldelse af ‘The Deuce’ sæson 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af