De første billeder af Brie Larson som ’Captain Marvel’ er ude – inkl. digitalt forynget Samuel L. Jackson

De første billeder af Brie Larson som ’Captain Marvel’ er ude – inkl. digitalt forynget Samuel L. Jackson
Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Til marts lander det næste kapitel i Marvels filmunivers med ’Captain Marvel’. Brie Larson har scoret sig titelrollen (aka Carol Danvers), og nu er de første billeder af den Oscar-vindende skuespillerinde i fuldt superhelteflor allerede ude.

Entertainment Weekly har lækket de første 11 billeder og i samme ombæring smækket Larson som Captain Marvel på forsiden. Foruden Larsons i både 90’er-civil (iklædt Nine Inch Nails-t-shirt) og fuldt Captain Marvel-outfit er der billeder af både skurkene ’the Skrulls’ (med Ben Mendelsohn i rollen som lederen Talos), Jude Law i rollen som Larsons mentor og ikke mindst et billede af Samuel L. Jackson som Nick Fury.

Samuel L. Jackson leverer dog ikke bare den Nick Fury, vi kender. Denne gang er han en Fury anno midt-90’erne (præ-klap for øjet), hvorfor Jackson i filmen er blevet digitalt forynget. En transformation, der umiddelbart ser ganske vellykket ud – og hvis succes er kommet bag på Jackson selv. Den 69-årige skuespiller reagerede selv via Instagram med ordene: »Wow, this Marvel de-aging thing is doper than I thought!«.

Se Brie Larson som Captain Marvel på forsiden af Entertainment Weekly og Samuel L. Jackson som en ung Nick Fury via hans Instagram herunder. Se alle de 11 nye billeder fra ‘Captain Marvel’ via Entertainment Weekly.

’Captain Marvel’ får dansk premiere den 7. marts 2019.

Læs også: Ikke engang Chris Hemsworth kunne lide ’Thor: The Dark World’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Wow, this Marvel de-aging thing is doper than I thought!#twoeyedfury#captainmarvelmovie

Et opslag delt af Samuel L Jackson (@samuelljackson) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af