Den nye trailer til ’Beautiful Boy’ med Steve Carell og Timothée Chalamet går lige i hjertet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til ’Beautiful Boy’ sigtede efter at ramme sit publikum som en pil i hjertet. Den anden trailer til belgiske Felix van Groeningens nye drama gør mildest talt den første kunsten efter, så der ikke hersker den mindste tvivl om, at filmen bliver et gribende bekendtskab.

Timothée Chalamet spiller rollen som Nic, der i teenageårene kommer ud i et amfetaminmisbrug, mens Steve Carell spiller hans far David, der med knust faderhjerte forsøger at hjælpe sin søn ud på den anden side. Filmen er baseret på en autentisk historie nedfældet i to bøger af virkelighedens far og søn, David og Nic Sheff.

Ganske vist kan man – lige som ved første trailer – frygte, at filmen lidt for intenst forsøger at tvinge tårerne ud af sit publikum, men når plottet koges ned til to minutters intens trailertid (og så endda delvist akkompagneret af Sigur Rós’ episke ‘Svefn-g-englar’), bliver alt naturligvis sat på spidsen. Uanset hvad, vidner traileren om, at vi har at gøre med to potentielle, værdige Oscar-kandidater i hovedrollerne.

Rollelisten til ’Beautiful Boy’ inkluderer desuden Maura Tierney og Amy Ryan – sidstnævnte i rollen som Nics mor, Vicki Sheff.

’Beautiful Boy’ får amerikansk premiere den 12. oktober, mens den indtager de danske lærreder fra den 17. januar 2019.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af