Mads Holgers liv og død dokumenteres i ‘Mads Holger – Til farvel’ – se første trailer

Det trak overskrifter i hele den danske presse, da forfatter, radiovært og politiker Mads Holger i 2016 tog sit eget liv i en alder af blot 38 år. Holger var en omdiskuteret skikkelse hele sin karriere, om det så var i form af sine radioprogrammer på Radio24syv, sit kandidatur for Det Konservative Folkeparti, som han kaldte »et døende parti«, eller sine romaner, der ofte fik en hård medfart i pressen.

Nu, to år efter Holgers død, har hans lillesøster Pippi Olivia Norgaard Skov lavet en dokumentar om brorens liv og død, der har fået titlen ‘Mads Holger – Til farvel’. Og første trailer er landet.

I filmen forsøger Norgaard Skov, igennem samtaler med Mads Holgers venner og familie, at finde ud af, hvem han egentlig var, og hvorfor han tog sit eget liv. Et år efter Holgers død fandt Norgaard Skov et afskedbrev på hans computer, som der i filmen offentliggøres dele af for første gang.

‘Mads Holger – Til farvel’ har premiere den 25. oktober.

Læs også: Det skal du se i biografen i september – Sort KKK-medlem, absurd svensk Cannes-vinder og Ditte & Louises comeback

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af